Wiiee!

Idag har jag för första gången tagit mig upp till Halmstads Länssjukhus. Kollade bussar igår kväll för att slippa gå dit då det är en liten bit. Hittar en bra som är där 20 minuter innan jag har tid. När jag kollar igen imorgon för att vara säker på att den går så visar det sig att den första bussen är 13 minuter sen, vilket gör att jag kommer missa anknytningsbussen som inte är sen. Då bestämmer jag mig för att gå istället. Efter en halvstressig promenad är jag där ca 10 minuter innan min tid och kan slappna av något. Besöket i sig tar ungefär en kvart. Om två veckor ska jag tillbaka igen och hämta ut mina nya hålfotsinlägg.

Jag tar bussen hem igen för att byta om innan jag åker in till skolan där det inte hände mycket av intresse idag. Föreläsningen på morgonen hade tydligen vart inställd och ingen hade medelat om detta så nästan hela klassen stod där och väntade.

Annars har det inte hänt jättemycket idag. Köpte ett nytt nattlinne som jag har funderat på ett tag och planerat köpa sen i fredags. Hittade det på rean då så jag tänkte att jag slår till. Strumporna jag köpte samtidigt kostade nog mer än nattlinnet och trosorna gjorde tillsammans.

Imorgon kommer M's syster ner också. Ska bli kul! Har inte träffat henne på en evighet känns det som. Förutom jul då, men vi har inte setts utöver familjehögtider på ett himla tag. Och jag har tur som är ledig på onsdag då och kan träffa henne.

Ha en fortsatt trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0