Tisdag

Jag har varit otroligt produktiv idag faktiskt, även om jag är "ledig". Hade tvättid klockan sju och allt är färdigt och upphängt. Håller tummarna för att allt är torrt om en timma när jag måste hämta det. Lagom tills att sista vändan var upphängd var jag iväg för att lämna in lite saker på kemtvätt också. Delvis utstyrslarna från helgens fest, men också vår hallmatta som behövt få sig en uppfräshning ett tag nu (kattspya med folie är inte att leka med!).

Nu sitter jag mest och latar mig i väntan på att tiden ska gå. Klockan fyra ska vår handledar ringa mig för en telefonled handledning på grund av internets mysteriska vägar. Jag var helsäker på att arbetet var bifogat, men icke, handledaren hade inte fått det. Handledaren var helsäker på att hon skickat ett svar angående det obefintliga arbetet, men jag har inte fått det. Turligt nog gick det att lösa med en senare, telefonled handledning. Dock får vi lite mindre tid nu, men det klarar vi!Jag och Ticka hade otroligt kul i lördags också. Blev dock inte så många bilder, men här är vi i våra utstyrslar. Jag är menig inom pansartrupperna med en basker från flygvapnet och Ticka är major från flygvapnet med en basker från inrikessäkerhetstrupperna. Vi kanske inte vann några priser, men vi hade troligtvis mest autentiska kostymer. Dock blev det mycket att dricka och vi var väl inte riktigt människor dagen efter. Men vi hade trots allt kul!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Lördag - Påskafton

Helt ärligt så känns det inte riktigt som påsk just nu. Jag har inget påskpynt uppsatt och jag har verkligen inte rätt påskkänsla. Men har ändå planer på en liten påsköverraskning till Mattias då jag inte är hemma ikväll.

Ikväll är jag nämligen på maskerad i Mölnlycke. Det kan nog blir riktigt kul tror jag. Jag och Ticka ska låna Mattias uniformer och vara sovjetiska soldater. Är ju underbart när man inte behöver lägga massa pengar på en kostym utan har ett antal färdiga hemma. Det enda jag inte har koll på är vad jag ska ha för skor. Men det löser sig någonstans på vägen.

Igår hade jag också kul. Satt och spelade "Bomberman" med en av värdarna nästan hela kväll och sen såg vi på film när flickvännen kom också. Det var bara jag som kom nämligen. Men det var mysigt ändå. Vi började planera semestern också. En weekend i Köpenhamn. Nu ska vi bara komma överens om alla detaljer så att vi kan boka.

Ha en bra dag!

Lockar

En liten bit påväg..Kul är annars att min locktång inte når hela vägen in längre. Jag har för långt hår.

Fredag

Laddade ner en demo till ett spel igår. "Portal" heter det och jag är fast. Det går reklam på tv för "Portal 2" som nyligen kommit ut till försäljning och när jag insåg att det såg kul ut tipsade Mattias mig om att första spelet nog var billigt på Steam nu. Tyvärr har jag inte råd med det ändå, men det gick att ladda ner en demo. Den demon spelade jag igenom på en halvtimme och jag vill ha mer! Ska köpa det när jag får pengar igen och det kommer bli så kul!

Annars så kommer nog dagen idag bli ganska trevlig. Alldeles strax ska jag hoppa in i duschen, om ca två timmar ska jag på promenad med en kompis och ikväll blir det lite fest hos ett par andra kompisar som nyss flyttat. Det ska bli kul och jag har planer på att försöka locka håret tills dess. Det kan ta några timmar... För typ fem år sedan när jag fick locktången tog det två timmar, nu är håret något längre. Men snyggt blir det nog.

Ha en bra dag!

Torsdag

Alltid kul att vakna en halvtimme innan klockan ringer och vara övertygad om att jag försovit mig. Det är ju så ljust ute redan nu så det märks ju nästan ingen skilland på när klockan är halv sju och sju. Känner mig någorlunda pigg oavsett, så den här dagen blir nog bra i alla fall.

Handledning, skriva/diskutera med min arbetespartner och sen hem och dåsa. Mattias pratade om att gå och handla så vi får väl ta tag i det också om han fortfarande vill när jag kommer hem.

Hoppas ni har en bra dag!

Onsdag

Ser lite mer molning och lite mörkare ut idag. Känns inte som att det blir så mycket mysa på balkongen då. Men det ger tid till annat. Som att damsuga. Är lite trött på att trampa på små glasbitar här och där nu (vi tappade ett glas i golvet som gick i ett antal tusen småbitar och landade typ överallt). Sen ska jag nog fortsätta brodera också. Vill ha färdigt min duk och den är inte ens halvklar.

Funderar på att sy lite också. Har fyra meter tyg liggandes nämligen. En söt klänning kanske? Eller en ny kjol. Är nog mer inne på klänningen ändå. Så då är frågan vilken färg den ska bli. Men jag kommer nog på något. Har en model i huvudet i alla fall.

Ha en bra dag!

Tisdag

Idag ska projektarbetet in och jag tänkte ägna förmiddagen åt att fixa det lite snabbt så har jag dagen fri sen.

Så blir det en promenad/cykeltur till stan eller Maxi för att handla lite och det blir till att städa undan lite här. Tvätta fönstrena kanske, de ser ganska jävliga ut i solljuset kan jag säga.

Sen blir det träning ikväll. Nu ska jag komma igång på riktigt är tanken och snart har jag förhoppningsvis en träningskompis också. Tror det blir lite lättare då faktiskt.

Ha en bra dag!

Måndag

Ska alldeles strax bege mig mot tåget. Skrivardag i skolan idag. Men det är bara två veckor kvar på det här arbetet nu. Som tur är känns det som att vi ligger bra till just nu så vi ska nog hinna.

Filmkvällen igår var riktigt mys och vi gjorde lite planer för sommaren också. Blir en weekendresa för oss fyra till Köpenhamn ser det ut som. Söndagen samma helg firar jag och Mattias dessutom 4 år så det blir nog riktigt mys!

Ha en bra dag!

Söndag

Bloggen kommer väldigt mycket i andra hand just nu, men det är ganska skönt till viss del faktiskt. Förhoppningsvis ligger min energinivå bättre till snart, då det blir mer sol!

I fredags var jag i alla fall på shoppingtur med en kompis som är hemma på permis från Afganistan. Behövde smakråd för en klänning jag ville ha. Den satt som en smäk och kommer vara på under större delen av alla fester i sommar. Har ingen bild med den på, men här är den från HM's hemsid:


Enligt mig gör bilden inte färgen rättvisa. Den är väldigt rosa.

Igår var en av mina barndomskompisar nere och hälsade på över en fika också. Var otroligt kul, har inte träffat henne sen i somras nämligen och det är första gången hon är nere i Halmstad och hälsar på mig. När vi var yngre sågs vi nästan varje dag. Så det kan bli.

Idag blir det till att läsa några artiklar till projektarbetet och sen ska vi ha filmkväll med samma kompis som var med mig och shoppade och pojkvännen. Ska bli mys!

Ha en fortsatt trevlig dag!


Fredag

Har fastnat i Minecraft återigen och det äter upp mina kvällar! Men det är så kul och jag blir så glad varje gång jag hittar något. Har börjat på en ny värld nu också med ett seed kallat "diamondpl0x" och Mattias har samma så vi gör två olika versioner på samma värld. Jättekul verkligen. Annars såg mitt tredje hus (eller lägenheten) i min gamla värld ut såhär:Inte världens bästa bild, men det visar verkligen hur lägenhet ligger. I vår nya värld finns massor av lera så jag ska bygga ett tegelhus med trätak är tanken.

Annars så håller jag på att skriva projektarbete med en klasskompis. Det går stadigt framåt och vi känner oss väldigt nöjda faktiskt.

Har planer på ett inlägg om resan till Köpenhamn och det kommer upp såsmåningom.

Ha en fortsatt trevlig fredag!

Blä

Har ont i magen. Återkommer när jag mår bättre.

Ha det bra!

Lördag

Tyvärr funkade inte blogg.se de gångerna jag försökte gå in igår så det blev inget inlägg alls. Tentan gick inte som först planerat, men det är inget jag bryr mig om just nu. Blir minst en omtenta i alla fall och det känns bra. Trots en hel veckas omotiverat plugg var jag inte upplagd för fem öre.

Kvällen igår var desto bättre med tacokväll, bubbligt rödvin (väldigt intressant att smaka på) och "Black swan" på bio. Otroligt bra film, även om jag gömde mig bakom händerna på vissa ställen. Jag visste vad jag hade att vänta mig, men det var ändå mer än vad jag väntat mig. Bra film!

Om ca en timme sitter jag på tåget mot Köpenhamn med Amanda och kommer tillbringa dagen med att gå i affärer, avsluta med middag och hotelvistelse. Kommer bli jättebra! Har varit i Köpenhamn många gånger, men aldrig ensam så det här ska bli kul!

Hoppas ni har en bra helg!

RSS 2.0