Onsdag

Försöker plugga men har otroligt svårt att koncentrera mig just nu. Vill få färdigt mitt paper idag så att jag eventuellt kan vara ledig imorgon. Beror självklart på om bemanningsenheten ringer eller inte, men nu har jag varit "ledig" i två dagar. Imorgon ska jag fixa lite saker inför helgen, såsom en studentpresent till min kära syster som springer ut då. Så det blir till att resa lite för min del i helgen.


Vi två för tre år sedan när det var jag som sprang ut.

Ha en fortsatt trevlig dag!


Måndag

Har jobbat fyra timmar idag och det känns riktigt bra. Träffade på svärmors kusin också och vi kunde till en början inte förstå vart vi setts innan.

Nu ska jag börja skriva på ett paper är tanken och sedan får jag se. Har lite som skulle behövas fixas i lägenheten också men just nu har jag noll energi.

Funderar för övrigt på att börja om den här bloggen. Kanske någon annanstans. Är dock inte motiverad för fem öre nu... Får se..

Ha en fortsatt bra dag!

Onsdag

Har idag haft mitt första vikariat på en förskola här i Halmstad. Otoligt kul måste jag säga. Bara hoppas på mer nu. Blev erbjuden jobb på fredag också, men då är jag ju tyvärr i skolan.

Annars har jag inte gjort så mycket. Ätit kakor och stukit typ. Imorgon blir det till att gå upp för att vara i skolan när biblioteket öppnar så att jag kan skriva lite. Tyvärr är alla böcker av den jag ska ha utlånade i Halmstad. Av någon anledning känns det också bättre att sitta på "mitt" skolbibliotek därav att jag åker tidigare.

Så kan jag ta det lugnt när jag kommer hem. Vi ska förhoppningsvis till en körskola och höra lite med lämp och sånt. Snart får ni se upp på vägarna!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Tisdag

Sitter här med håret invirat i handduk och peppar mig själv till att det kommer bli en bra dag. Har en väldigt bra period just nu där jag trivs med mig själv både fysiskt och psykiskt. Känns bra!

Föresläsningarna idag kommer vara på engelska. Det kommer bli intressant på mer än ett sätt. Förutom att det är intressanta ämnen nu så ska jag klara av att lyssna och förstå dessa två föreläsningarna. Det ska bli riktigt intressant.

Annars blir det till att skriva när jag kommer hem och stryka lite tror jag.

Ha en bra dag!


Söndag

Träningsvärk! Jaja, jag var duktig igår i alla fall. Imorgon kör jag en gång till och sen blir det Zumba och Lindy nästakommande dagar.

Idag blir det nog en promenad i det fina vädret i alla fall, lite bak och så ska jag ha klart min klänning. Är tanken i alla fall. Funderar på om jag ska prova på att baka macaroons eller om jag kör på något klassiskt som chocolate chips. Kommer bli gott med kakor oavsett!

Ha en bra dag!

Lördag

Börjar med målet redan idag. Ska äta upp min banan, dricka upp min juice och sen drar jag till gymmet. Vilken underbar start på dagen.

Senare idag ska jag troligtvis träffa en kompis och kanske ta mitt första dopp beroende på hur vädret ser ut. Missade tyvärr det under värmeböljan som var för någon vecka sedan. Jag som alltid vill ta första doppet så tidigt som möjligt...

Ikväll blir det nog första grillningen för i år också. Inte första gången jag äter grillat (det gör mamma och pappa nästan året runt så den var ganska tidig), men första strandgrillningen. Ska bli mysigt.

Ha en bra dag!

Mål

Om ett år ska jag klara av att springa en halv mil, alltså fem kilometer. Nästa års vårrus. På grund av min reumatism och därav mina onda knän har jag under en period när jag var yngre inte fått lov att springa. Vilket lämnade spår senare då förbudet satt kvar så att säga. Nyare rön verkar säga att träning är en bra metod för att få mindre ont, varpå jag har börjat träna lite smått igen. Nu har jag också ett mål för att bryta mönstret och kommer börja jobba med målet så fort som möjligt!

Just nu finns dock en liten (stor?) käpp i mina hjul. Jag har inga löparskor och ett par sådana kostar lite tyvärr, mer än vad jag har råd med just nu. Känner att jag vill ha ett par med bra stöd för knäna med tanke på problemen jag har. Så en början får bli ordentliga power walks och gymträning för att få upp kondition och muskler.

Ha det bra!


Fredag

Uppe tidigt även om jag är "ledig" idag. Ska ut och göra lite grejer med Mattias senare när klockan blivit lite mer och så tänkte jag träna lite. Var längesen jag körde ett gympass nu så det skulle nog vara bra. Och sy på klänningen. Blev så sur när den vart förstor så jag orkade inte med den mer.

Ha en bra dag!


Haha

Trots att jag gjorde mönstret efter en mindre storlek än vad jag egentligen ska ha (enligt måttanvisningarna på mönstret då), så blev överdelen för stor och sitter inte uppe. Hade tagit en bild på det, men en sådan bild hade vart lite väl avslöjande för min smak. Nu ska jag göra annat en stund och fundera på vilket som blir det bästa sättet att lösa problemet på.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Torsdag

Känns som att jag har någon blandning av träningsvärk och reumatiska smärtor just nu.. Två dagar i rad har jag rört mig mer än vad jag brukar. I tisdags var det Vårruset här i Halmstad och jag deltog för första (men inte sista) gången i mitt liv. Vi var sex personer så vi fick en picknickpåse efteråt och jag får väl erkänna att det var den som lockade mest.


Mitt startnummer och medaljen man fick efteråt!

Igår var vi och dansade för första gången på evigheter känns det som. Dumma saker har kommit ivägen för både oss och tränare, men igår var det dags igen. Med en ny tränare och tjena vilket drag det blev. Det var längesedan vi var så slut efter ett danspass, men det kändes riktigt bra ändå och vi är riktigt taggade på att gå dit nästa vecka också (med värktabletter för min del).

Så idag blir det nog till att ta det lite lugnt. Tänkte försöka sy färdigt min klänning som legat utklippt en vecka nu och förbereda lite skolarbete.

Ha en bra dag!

Klänning

Påbörjad och förhoppningsvis klar innan veckan är slut!Önskar mig ett sömnadsrum någon gång i framtiden.

Ha det bra!


RSS 2.0