Godagens

Idag skulle vi till Tropikhuset här i Halmstad. Vilket jag var jätteglad över eftersom jag velat gå dit ett tag, prata med papegojan Helge osv. Men när vi kommer dit får vi reda på att det är stängt tills vidare. Blev lite smått besviken då.

Så istället begav vi oss in mot stan för att få en promenad istället. När vi kom till bron kom vi fram till att vi kan ju gå in på Halmstad slott istället då eftersom ingen av oss har vart inne där. Dock så verkade det inte som man kunde gå in där heller. Vi fortsatte därför vår promenad genom stan och hamnade tillslut på Back list.

"Changeling", "Mad Max 2" och en Jack Black film som jag inte kommer ihåg vad den heter fick i alla fall följa med oss hem så det blir väl filmkväll ikväll.

Har även provat på att baka Budapestrulle för första gången idag. Gick väl sådär. Lät den vara inne i ugnen lite för länge så den blev lite för hård för att kunna rullas bra. Bild kanske kommer senare. Smaken var i alla fall helt okej och man kan ju inte alltid lyckas direkt.

Nu är det snart dags för mat. Spagetti, kassler och championsås.

Ha en fortsatt trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0