Idag

Vaknade tidigare än vanligt av att mamma ringer. Vi ska nämligen åka och kolla på en regnställ till mig imorgon. Hon hade tydligen hittat en på extrapris nu på Intersport.

Men kändes bra att vakna innan nio ändå. Nu har jag hunnit med mycket mer på morgonen och gjort allt jag tänkte göra innan jag skulle börja med min kjol. Jag har slängt i en ny tvätt, diskat, dammsugit och hunnit äta frukost. Så nu är det väl dags att börja med kjolen då. Blir en till i 50-talsstil där kjolen är cirkelrund. Dock har jag inga bilder på den.

När jag pillat lite med det kommer jag vid tre, fyra tiden någon gång börja dra mig mot tåget för att åka upp till Göteborg. Blir bowling där ikväll eftersom en av mina kompisar åker tillbaka till skolan i Piteå imorgon. Så det ska bli trevligt och har jag tur så har jag något nytt att ta på mig.

Ha de!

Kommentarer
Postat av: Linnea Granström -ungmamma & ryttare

Om 4 dagar utses årets bästa ungmamma blogg! Hjälp mej nu och lägg en röst per dag fram till sista augusti! Jag ber om ursäkt om jag redan skickat detta och det är bara att ta bort kommentaren om du vill! Kram Linnea



Man röstar via länken nedanför och skriver nr 8! :)♥



http://chicmommy.blogg.se/2010/august/finalister-i-arets-ungmammablogg-tavling.html



2010-08-27 @ 22:02:18
URL: http://linneagranstrom.blogg.se/
Postat av: josephine-TÄVLING PÅ BLOGGEN!

allt bra med dej??



lycka till med kjolen

2010-08-28 @ 20:48:12
URL: http://twinblogg.blogg.se/
Postat av: Cissi

Ha en trevlig kväll! =)

2010-08-28 @ 22:11:53
URL: http://ceciliav.com
Postat av: Emma

Tack så mycket Sofia! =D Hade inte bangat för en vecka till i Grekland men man vill ju inte missa studierna :) Dum fråga men hade du det bra på Naxos? =)

2010-08-30 @ 10:05:49
URL: http://emmatherezia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0