Tårtor!

Såhär blev då de två tårtorna från i lördags:


Tårta 1, har lite mer än hälften av den kvar.


Och tårta 2, finns ungefär en fjärdedel kvar av den.

Båda tårtorna ligger för tillfället nedfrysta uppdelade i tre glasslådor. De kommer troligtvis bli upptinade lagom till helgen och då får vi se om de går att äta.

Ha de bra!

Firande!

Idag fyller sambon år och det firar vi med fest och tårtkalas! På det så hade ju både han och jag tenta igår så det blir väl lite fira att det är över också. Men det betyder att jag nu måste dra till affären och handla. Tårtingredienser here I come!

Ha en bra dag!

Plugg

Sitter just nu i skolan och väntar på att tiden ska gå. Har haft omtenta nu på morgonen och ska ha det igen om typ 2 timmar då skolan har valt att dela på det denna gången. Lite småjobbigt sådär, hade inte haft något emot att åka hem nu nämligen. Men det blir väl till att plugga här istället. Känns dock lite jobbigt att plugga inför morgondagens tenta när man har en annan kvar idag.

Ha de gött!


Fixar och donar

Just nu gör jag massor på samma gång. Det är omtenta imorgon att förbereda sig på, det är födelsedag och fest här på lördag så jag pillar lite med en grej till M och av någon anledning står tvn på i bakgrunden. Men det känns ändå ganska bra. Ska sätta mig lite med gamla tentor när jag pillat mer och sen ska jag fortsätta med fredagens tenta.

God morgon!

Jag lyckades med hela listan igår. Fick till och med gjort lite till. Har nu tvättat ungefär två och en halv av de tre tvätt högar som skräpade här i lägenheten. Dock så ligger den sista omgången kvar i tvättmaskinen då jag glömde den igår. Men det gör väl inte så mycket? Ska lägga i lite till när jag ändå är där.

Sen blir det frukost och plugg!

Jag har en plan

För idag i alla fall. Den går ut på att hinna med ganska mycket så att jag slipper ha så mycket att göra i sista minuten. Det är ju födelsedagsfest här på lördag. Så det ska både städas och bakas. Men inte idag. Idag ska jag göra följande:

-Diska
-Platta till alla kartonger för lättare frakt
-Frakta alla kartonger till återvinningen
-Duscha
-Plugga

Ingen överdrivet lång lista och det räcker för mig!

Ha det bra nu!

Hejhej

Det var ett tag sen nu. Jag har väl inte riktigt haft ork till att göra särskilt mycket den senaste tiden. Men helgen blev ganska så lyckad i alla fall. Vart massa kalas och tårta och vi fick lite grytlappar som min mormors mor har virkat en gång i tiden och jag fick reda på att jag ska få en burk som tillhörde min morfars far som någon gång på 50-talet stod i hans kök. Ganska så häftigt!

Men nu ska jag göra något annat. Har en idé om en födelsedagspresent till M som jag måste utveckla lite. För en gångs skull har jag faktiskt en i tid, hittade en för några veckor sedan, och jag har en till idé!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Vårdag!

Idag ser ut att vara en riktigt härlig dag ute och jag får riktiga vårkänslor. Blir nog lite vårinspirerade kläder på idag.

Jag är inte helt säker på vad jag förväntade mig av filmen igår men det var inte riktigt det som visades i alla fall. Med det säger jag inte att den var dålig. För det var den inte. Vet dock inte riktigt vad jag ska säga om den. Men jag tyckte uppenbarligen mer om den än de som var med mig och jag tyckte Johnnt Depp passade bra som hattmakaren.

Nu ska jag se till att klä på mig så att jag hinner med tåget! Ska träffa Amanda innan mentorsmötet idag. Var jättelängesen nu!

Ha en bra dag!

Pluggdag

Idag blir det en pluggdag. Inte alls långt kvar tills jag har mina tentor nu så det är lika bra att sätta igång på allvar. Blir ju ändå belönad ikväll. Ska baka pizza tills M kommer hem och sen ska vi iväg på bio. Jag ska äntligen få se "Alice i underlandet". Har hört så blandat om den så det ska bli kul att faktiskt få se den själv också.


Ha en trevlig dag!

Hundutställning

M jobbar hela helgen så imorgon ska jag med hans klasskompis + flickvän till Laholm på hundutställning. Ska bli riktigt kul. Tydligen kommer det vara kallt då den hålls i ett stall efter vad jag har förstått och därför blir det varma kläder imorgon så jag inte får ont.

Ha en trevlig kväll och sov gott!

"Ledig"

Idag är det instuderingsdag. Så jag är hemma och ska väl ägna större delen av dagen till att plugga. Men när jag ändå är hemma tänkte jag passa på att tvätta lite också. Möjligtvis gå iväg med återvinningen också. Den tar upp alldeles för stor plats i köket för tillfället...

Ha en fortsatt trevlig dag!

Redovisning

Redovisningen idag var riktigt hemsk. Vi skulle koppla upp min dator till projektorn i salen för att visa en skiss/rundtur i SketchUp. Givetvis fungerar inte den sladden så vi får kalla på vaktmästaren för hjälp. Han kom inte på nästan en halvtimme.

Det hela slutade med att vi fick hålla vår redovisning i ett grupprum/konferenssal bredvid där det funkade. Men det kändes så himla hemskt att gå omkring där och vänta eftersom det var min dator vi använde.

Ha en fortsatt trevlig dag!


Skola

Just nu sitter jag i skolan med studiegruppen för att förbereda morgondagens redovisning och inlämning. Vi har fått bygga ut och göra om en avdelning, samt inreda denna på ett bra språkligt och matematiskt vis. Jätterolig uppgift verkligen!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Resedag

Blev inget hav igår. Craschade på sängen i en solfläck och somnde nästan istället. Var så sjukt trött. Men idag ska jag ut i alla fall. Det blir en resa uppåt i landet över dagen.

Ska träffa en gammal gymnasiekompis på förmiddagen och sen gå på någon form av teater som estettreorna på Fässberg har anordnat. Där är ytterligare en gammal kompis med. Var ett tag sen jag såg båda så det ska bli kul!

Ha en trevlig dag!

Havet

Idag var jag uppe tidigt för en gångs skull och jag vaknade faktiskt av mig själv. Halv nio var klockan och typ en halvtimme senare är jag ute i solskenet påväg till affären för att handla mjölk. Blev pannkakor till frukost idag. Riktigt gott!

Nu har jag druckit kaffe och ska ta mig till östra stranden. Vill så hemskt gärna till stranden! Så nu är frågan om jag ska gå eller om jag vågar cykla? Blir nog till att försöka sig på cykeln.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Områdesdag och middag

Idag har jag ingen skola i Varberg utan ska vara kvar i Halmstad hela tiden. En så kallad områdesdag. Denna områdesdag så kommer någon tala med oss om sekretess och anmälningsplikt. Det var något mer också, men det har jag glömt vad det var.

Sen bär det av hemåt igen och påvägen ska jag hämta ut mina skor som jag lämnade in igår. Förhoppningsvis har de en ny sula så jag vågar använda dem igen.

Ännu senare ikväll bär det av till en av M's klasskompisar för middag och mys. Det ska bli riktigt trevligt. Därav kommer jag gå hunrig nu på morgonen så att jag slipper det på kvällen. Har ju min fastande medicin idag.

Ha en trevlig dag!

Sol!

Det är sol ute och jag är så glad för det. Kanske blir en runda på stan då. Jag har en heldag med min svägerska att se fram emot nämligen!

Ha en härlig dag!

God morgon

Idag är en sån där härlig dag. Vaknade vid sju då M's klocka ringde och fick för mig att jag skulle gå upp fast jag skulle sova en timma till. Det var dock svårt att sova den timmen, alldeles för ljust i lägenheten. När jag väl gick upp för ett tag sen då och upptäcker varför det är så ljust blir jag bara överlycklig. Blå himmel och solsken! Så underbart, nu fattas det bara lite plusgrader så man kan ta på sig vårkläderna!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Wiiee!

Idag har jag för första gången tagit mig upp till Halmstads Länssjukhus. Kollade bussar igår kväll för att slippa gå dit då det är en liten bit. Hittar en bra som är där 20 minuter innan jag har tid. När jag kollar igen imorgon för att vara säker på att den går så visar det sig att den första bussen är 13 minuter sen, vilket gör att jag kommer missa anknytningsbussen som inte är sen. Då bestämmer jag mig för att gå istället. Efter en halvstressig promenad är jag där ca 10 minuter innan min tid och kan slappna av något. Besöket i sig tar ungefär en kvart. Om två veckor ska jag tillbaka igen och hämta ut mina nya hålfotsinlägg.

Jag tar bussen hem igen för att byta om innan jag åker in till skolan där det inte hände mycket av intresse idag. Föreläsningen på morgonen hade tydligen vart inställd och ingen hade medelat om detta så nästan hela klassen stod där och väntade.

Annars har det inte hänt jättemycket idag. Köpte ett nytt nattlinne som jag har funderat på ett tag och planerat köpa sen i fredags. Hittade det på rean då så jag tänkte att jag slår till. Strumporna jag köpte samtidigt kostade nog mer än nattlinnet och trosorna gjorde tillsammans.

Imorgon kommer M's syster ner också. Ska bli kul! Har inte träffat henne på en evighet känns det som. Förutom jul då, men vi har inte setts utöver familjehögtider på ett himla tag. Och jag har tur som är ledig på onsdag då och kan träffa henne.

Ha en fortsatt trevlig kväll!


RSS 2.0